Lidt mere info om

Metoder

dove, hands, peace-7049205.jpg

Terapi

Den integrative metode forstås som flere krops- og psykoterapeutiske metoder, der understøtter og kan supplere hinanden til gavn for klienten. Jeg bruger metoderne enkeltvis og sammen, og mærker hvilken metode, der vil være bedst og mest givende for klienten. Udgangspunktet for denne form for terapi er, at du er unik og ekspert på dig selv og dit liv. Du ved, hvad der er bedst for dig, og derfor arbejder vi med, at du udfolder dig, som den du er.

girl, colors, holi-3194977.jpg

Tegne terapi

Tegne terapi er et effektivt redskab til børn, - dels fordi man møder barnet på hjemmebane. Børn kender det at lege og tegne, og mens man tegner, skaber man et trygt rum til fri udfoldelse, hvor barnet dels føler sig tryg og dels tør åbne op.

thunder, thunderstorm, purple-953118.jpg

Chok- og traumeforløsning

I vores hverdag kommer vi ofte ud for episoder, der gør indtryk. Ind i mellem bliver vi chokerede, og vi oplever, at vi har svært ved at ryste noget af os. Vi føler os pludselig forkerte eller ved siden af os selv. Vi oplever en følelse af ikke at være os selv eller være fastløste, forkerte - måske angste. Når det sker, så kan vi ved brug af chok- eller traumeforløsning slippe det hændte og vende tilbage til følelsen af at være i balance eller harmoni. Teknikken er effektiv og kan hjælpe meget hurtigt. Behandlingens varighed afhænger af, hvor dybt traumet eller chokket sidder, men du vil ofte opleve at få det bedre efter 1-3 ganges behandling.

terapeut-unge-århus

 

I forbindelse med terapi og chokforløsning, så arbejder jeg med EMDR, som er en effektiv metode til at skabe vedvarende ændringer.