VIL DU VIDE MERE?

Om mig

PERNILLE

Jeg ønsker at hjælpe dig til at opnå indre harmoni

Pernille er utrolig nem at snakke med, og man føler sig tryg i hendes selvskab.
beautiful, woman, hair-2405131.jpg
Anna
Aarhus

Jeg har arbejdet 13 år som gymnasielærer og fandt ud af, at der desværre er rigtig mange unge mennesker, der kæmper med mistrivsel og personlige problemer. Jeg var ked af, at jeg ikke kunne hjælpe, og at jeg skulle bruge min tid på at lære dem “noget”, der ikke hjalp dem til at få det bedre og føle sig bedre tilpas. Alt i alt handler livet om at trives og have det godt, – det må komme før alt andet.

Jeg begyndte derfor i 2019 at uddanne mig til psykoterapeut hos Karen Aaes (Essentielt Institut), men Karen gik desværre bort, og jeg måtte søge andre veje. Jeg tog herefter en master i Chok release, og jeg er under uddannelse til psykoterapeut ved Life Academy i Risskov, Aarhus.

Mens jeg arbejdede som gymnasielærer var jeg så heldig at deltage i et forskningsprojekt under Center for mindfulness, AU, hvor jeg tog en mindfulness instruktøruddannelse – med særlig fokus på unge og trivsel. Det gav mig endnu mere lyst til at skifte spor og arbejde mere med trivsel, udvikling og velvære.

Jeg er 48 år og bor i Risskov.

Mit menneskesyn og mine værdier

Jeg tror på, at vi som mennesker skal lytte til os selv, og at vi inderst inde ved, hvad der er bedst for os. At vi skal lære at bruge vores intuition og lytte til vores hjerte. Jeg mener, det er vigtigt at møde andre mennesker med nysgerrighed og åbenhed, og at vi alle har et ansvar for at gøre verden til et bedre sted, og at vi må tage ansvar for vores egen udvikling, samt at der skal være plads til alle. Jeg er nysgerrig på mennekser og relationer generelt, og jeg brænder for at løfte og  udvikle andre mennesker til at leve et liv i balance og harmoni.

CV - uddannelse

 • Psykoterapeut (uddannet 2024)
 • Master i chok release ved CR Academy (2021)
 • To års studie ved Essentielt Institut v. Karen Aaes, Aarhus (2019-21)
 • Mindfulness instruktør fra Center for Mindfulness, Århus Universitet (MBSR)
 • Certificeret coach ved ICC v. Jørgen Svenstrup
 • Cand.mag. i Nordisk sprog og litteratur, AU 
 • Sidefag i spansk, Syddansk Universitet
 • Et års studie på Idræt, AU
 • Ung på Linie (Ungdoms Rødekors), aktiv lytning
 • Pædagogikum på Syddjurs Gymnasium
 • Div. instruktør uddannelser
 • Kursus: Fra drama til dhama med Alanon Khaan og Nadia Ferhat
 • Kursus: Stå stærkt i dig – Life Academy
 • Coach og terapeut – Life Academy
 • Overbygning ved Nadia Ferhat: Familie Dynamik
 • Fungerende assistent for Nadia Ferhat (ifb. med uddannelse af Kvistens frivillige)
 • Kursus: Projektionens funktion i kærlighedssår v. Mette Holm
 • Medlem af dansk psykoterapeut forening

 

Jeg er opvokset i Esbjerg, Hjerting og mine forældre har altid rejst meget. Det har betydet, at jeg selv elsker at rejse, og den første længere rejse, jeg var på, var da jeg gik i fjerde klasse og rejste rundt i Europa i bil med mine forældre. Det var en spændende og udviklende rejse, og jeg var nødt til at træde ud i verden, for at få nogen at lege med. Vi var lang tid i Spanien og her opstod min interesse for spansk og Spanien generelt.

Jeg blev student ved Varde gymnasium og rejste herefter i fire år, inden jeg begyndte at læse på Århus Universitet, hvor jeg har læst Nordisk sprog og litteratur (hovedfag) og spansk (sidefag). Jeg læste også et år på idræt og blev optaget af fitness, og jeg begyndte at arbejde som instruktør, herefter også som holdansvarlig og receptionschef, inden jeg i 2009 begyndte at arbejde som gymnasielærer.

I den seneste periode (De sidste 10 år) har jeg arbejdet på et kostgymnasium (en kostskole), hvor jeg har arbejdet med en mere pædagogisk tilgang til de unge mennesker. Jeg har også undervist i den samme periode, men efterhånden var jeg mere optaget af de ydre omstændigheder, og jeg har altid troet på, at trivsel kommer før læring.

Hvis du ikke trives, så kan du ikke lære optimalt. I forbindelse med et forskningsprojekt, som jeg var så heldig at deltage i, i forbindelse med mit arbejde, fik jeg endnu mere lyst til at arbejde mere med trivsel og knap så meget med undervisning. Samtidig fik jeg i 2009 sclerose, og det var et chok. I den forbindelse fandt jeg en dygtig kropsterapeut, som hjalp mig meget, og jeg lever i dag uden symptomer og medicin. Diagnosen fik mig til at ændre syn på mange ting, og jeg blev mere bevidst i forhold til mine grænser. Jeg har gennem mange år været i fertilitetsbehandling og det har været en hård og sorgfuld proces.

Livet går op og ned, og vi rammes alle af kriser, sorg, tab, og alle de facetter livet nu byder på, og ind i mellem bliver vi ramt af livet, og de udfordringer vi møder. I andre perioder lever vi i ro og harmoni, og vi føler os godt tilpas. Jeg har selv været gennem svære perioder, og derfor har jeg forståelse for, at der er opture og nedture på livets vej, og jeg ved også, at det har hjulpet mig at søge og få hjælp til de problemer, jeg har mødt. Jeg håber derfor på, at jeg kan hjælpe dig til at opnå en større følelse af frihed og balance og måske endda et liv med følelsen af indre intens harmoni.

Kærligst Pernille